Ürün Detayı

Yüksek Güvenlik Çiti

Ürün Kodu: 0

Yüksek güvenlik  çiti diğer panel tipi çit sistemleri ile karşılaştığında yapısı farklıdır. Öncelik güvenliktir hatta hatta engelleyici güvenlik kapsamıdır. Yüksek güvenlikli çitlerin kullanım alanları da oldukça geniş yelpazededir. Bu çitlerin kullanım amacı altında engellenmek istenen alanlara geçiş bir bakıma durdurulur. Bunlar nerelerdir? Cezaevleri, sınır kapıları ya da askeri alanlar gibi. Aynı özelliği isteyen evinde de tercih edebilmektedir.

 

Yüksek güvenlikli çit sistemleri, yüksek koruma gerektiren yerler içindir. Çok daha farklı paslanmaz çelik malzeme kullanılır. Böylelikle dayanım gücü artar. Uzun süreli kullanıma açık hale gelir. Yüksek güvenlikli çit kullanımı istenmesi, panel aralarında hiç boşluk bırakmadan sık uygulama tercih edilmesi demektir.

Yüksek Güvenlik Çit Kullanım Alanları

  • Özel güvenlik alanları
  • Spor alanları
  • Endüstriyel alanlar
  • Askeri alanlar
  • Özel araziler
  • Cezaevleri,
  • Sınır kapıları

Yüksek Güvenlik Çit Özellikleri

Yüksek güvenlik çit özellikleri diğer tiplere göre çok daha farklı yapıdadır. Bu farklılık çok daha sağlam galvaniz malzemesi kullanılması ile alakalıdır. Bu çitlerin kullanım ihtiyacı demek  tüm saldırı ve tehditlere karşılık giriş ve çıkışlarda sınıflandırmadır, hedef saptırma dır. Bu çitlere tırmanma yapılamaz. İzinsiz geçiş mümkün değildir. Bazı kullanımlarda bu çitlere jiletli teller de eklenebilir. Böylelikle geçiş olasılığı sıfıra düşer.

Yüksek güvenlik çit sistemlerinde PVC kullanılır, böylelikle tüm hava koşullarına karşı lık direnç payı yükselir. Tellerde paslanmalar ve oksitlenme durumları ile karşı karşıya kalınmaz. Yüksek güvenlik çit sistemlerinde kaliteli malzemeler kullanılır.

Yüksek Güvenlik Çit Fiyatları

Yüksek güvenlik çit fiyatları modelleri kapsamında bir fiyat aralığı içerisindedir. Çitin genişliği ve yüksekliği gibi kriterler de fiyatı etkiler. Farklı bir renk talebi de etkileyicidir. Yapılan eklemeler de fiyatı değiştiren unsurdur. Bu eklemelerin başında jiletli tel gelir. Uygulanacağı alan da fiyatı etkileyen bir başlıktır.

Çit sistemleri sektöründeki profesyonelce çalışma anlayışımız, yeniliklerimiz, müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmamız başarının sırrıdır. Kurulduğumuz günden bu yana başarılarımız ve gelişmelerimizle, bilgi birikimimizle ve verdiğimiz güvenle bir misyon içerisindeyiz. Öncülüğümüz kalite hizmet verebilmek, her zaman yenilikçi bir anlayışta olmaktır. Gelişen teknolojiye en doğru şekilde ayak uydurabilmek varolan portföyümüzün cevabıdır. Satışımızla, satış sonrası desteğimizle, onarım ve montaj daki profesyonelliğimizle kaliteli hizmetimizi tanımalısınız.