Ürün Detayı

Olimpik Jiletli Tel

Ürün Kodu: 0

Olimpik jiletli tel sistemleri kaliteli bir güvenlik bariyerinin oluşması demektir. Korunacak alan olimpik jiletli tel seçeneği ile kesici jiletlerden oluşmaktadır. Böylelikle olumsuz tüm dış etkenlerden korunmuş olunur. Jiletli teller her zaman caydırıcı olmuştur. Bu nedenle de yüksek korumalı alan sahipleri için bu tür seçimler her zaman önceliklidir.

Olimpik  Jiletli Tel Kullanım Alanları

Yaşam alanı neresi olursa olsun her zaman istenilen güvenlikli bir yerde huzurlu olabilmektir. Yaşamın her anının  tedbirler içerisinde olması istenir. Bu noktada olimpik jiletli tel sistemi caydırıcı özelliktedir.

  • Stratejik bölgeler
  • Sanayi bölgeleri
  • Askeri bölgeler
  • Korunması gereken eserlerin bulunduğu yapılarda
  • Villalar
  • Araziler

Olimpik Jiletli Tel Özellikleri

Olimpik jiletli tel sistemleri galvaniz kaplama ile hazırlandığından son derece dayanıklıdır.

Yüksek ısıya karşı da aynı dayanıklılık söz konusudur. Kullanılan alanın ölçüsüne göre de yükseklik ayarlama payı vardır. Üzerinde bulunan jiletler çok keskindir bu özelliği sayesinde de koruduğu yapının tüm güvenlik önlemini başlı başına üzerine almış olur. Dayanıklı, uzun ömürlü, montajı son derece kolay ve ekonomik bir seçimdir.

Sektörde uzun yıllar içerisinde her zaman en iyi olmak, kaliteli ürünü , kaliteli işçilik ile doğru meç etmek hassasiyeti ndeyiz. Sizi düşündüğümüzde aldığınız hizmetten memnun kalmak

kendimizi düşündüğümüzde zamanında teslimatı yapabilmenin ayrıcalığını yaşamak ve yaşatmaktır.

Olimpik Jiletli Tel Fiyatları

Olimpik jiletli tel fiyatları kullanılan malzeme ve ebatlar çerçevesinde değişkenlik gösterir. Firmamızdan bu açıdan en güncel fiyatları alabilirsiniz. Geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Bu nedenle istediğiniz zaman diliminde bilgi alabilirsiniz. Fiyat teklifi yapabilirsiniz.

Ürünlerimiz kalitelidir, dekoratif özelliklere sahiptir ve uzun yıllar kullanabilmektedir.

Firmamız sektörde teknolojik açıdan her gelişmeyi takip eden, en modern ürünleri sunan ve kullanan, kalitesinden asla ödün vermeyen bir yaklaşım sunar. Dayanıklı çitler ya da paneller söz konusu olduğunda başarılı hikayelerin imzalarını atar. Alınan iş ilk günden son ana kadar en ufak detaylar bile aktarılarak ilerlenir. Müşteri memnuniyeti olmazsa olmaz kriterimizdir. Ekibimiz konusunda profesyoneldir. Ön keşif yapanlardan, hizmeti uygulayanlara kadar her birey en doğru  ve kaliteli şekilde paylaşımda bulunur. Hizmetimizin sizleri mutlu etmesi bizim için en önemli noktadır.