Ürün Detayı

Klasik Panel Çit

Ürün Kodu: 0

Klasik panel çit sistemleri güvenlik, kullanım rahatlığı ve beraberinde kolaylığı, kalite ve konfor payı ile birlikte tercih edilen ürünlerdir. Klasik panel çit sistemleri montajı ve taşıması kolaydır, yüksek güvenlik sunan ürünlerdendir ve en çok tercih edilen türlerdir. Panel çitlerin tercih edilmesinde öncelik her zaman işin güvenlik tarafıdır. Bahçe duvarları üzerinde sıklıkla uygulanır. Uzun ömürlülüğü ve dayanıklılık payı dikkate alındığında doğru seçimdir.

Klasik panel çit sistemleri özellikle müstakil evlerde sıklıkla kullanılır. Çitlerin mesafeleri ve uzunlukları ihtiyaca göre ayarlanabilmektedir. Bu nedenle de esneklik payı ile bir numaralı seçenektir. Klasik çitler yükseklik ayarı ile birlikte galvanizli metal telden imal edilir. Renk olarak seçenek payı vardır ve birçok alanda da kullanabilir.

Klasik Panel Çit Kullanım Alanları

  • Ev ve işyerlerinde güvenlik nedeni ile çevreleme,
  • Otoparklarda , fabrika alanlarında güvenlik amaçlı,
  • Müstakil evler,
  • Balkonlar,
  • Arsalarda açık alanlar,
  • İç ya da dış mekanda bölümleştirmede,

Klasik Panel Çit Özellikleri

Klasik panel çit 4.5 mm tel kalınlığında yeşil boyalıdır. Profil galvaniz, kapak ve klips ile set olarak satışa sunulur. Klasik panel çit yüksek kaplamalı bir ürün olduğundan özellikle parklarda, bahçelerde, yollarda, sitelerde, villalarda sıklıkla tercih edilir. Bu kadar avantajının yanında son derece ekonomiktir. Uygulama yapılacak alan belirlenmesi sonrasında klasik panel çit rengini katalogdan kendiniz de seçebilirsiniz. Teslimat kısa sürelidir.

Klasik panel çit, yüksek güvenlik imkanı sunar. Bu çit sistemlerinin tercihi ile birlikte güvenlik sağlanması yanı sıra dekoratif payı ile de estetik görünüm kazanılır. Panel çit sistemleri, duvar üzerine, beton üzerine ya da çim zemine de rahatlıkla uygulanabilir. Montajının kolaylığı ve aynı şekilde kısa sürede kurulumu sayesinde ya da başka yere taşınmak istendiğinde yine aynı kolaylık payı mevcuttur.

Klasik Panel Çit Fiyatları

Panel çit sistemleri konusunda firmamız ile iletişime geçmeniz halinde, ekibimiz sizden randevu alarak, alanın ön incelemesinin yapılması sonrasında anlaşma sağlanacaktır. Klasik panel çit fiyatları belirlenmesinde, uygulama alanları ve özellikleri etkilidir.  En uygun fiyat ve hizmet için iletişime geçmeniz yeterlidir.

Yılların tecrübesi ile kaliteli hizmetimizle, konusunda uzman ve deneyimli personelimizle, zamanı en doğru şekilde kullanarak, uygun fiyatlarla sektördeyiz. Hizmetimiz standartlar üzerinde beklentileri karşılayacak düzeydedir. Profesyonel hizmet almak için iletişime geçmeniz yeterlidir. Vizyonumuz güven, kalite, devamlılık üzerine kurulmuştur.