Ürün Detayı

Düz Hatlı Jiletli Tel

Ürün Kodu: 0

Düz hatlı jiletli tel sistemleri, yüksek güvenlik amaçlıdır. Jilet saçı 0.50 mm olup güvenlik çemberini en üst seviyelere taşımaktadır. Günümüzde güvenlik ihtiyacının karşılanması büyük bir hızla artış gösterirken, olumsuz etkenler ya da kişilere karşı caydırıcı etkiler araştırılmaya başlanmıştır. Düz hat jiletli tel sistemleri uygulama kolaylığı yanı sıra estetik bir görünüme de sahiptir. Uzun yıllar kullanılabilir.

Düz Hatlı  Jiletli Tel Kullanım Alanları

Düz hat jiletli tel uygulamaları; mevcut olan çitlerin üzerinde, altında, yanında, duvar üstlerinde rahatlıkla uygulanır.

  • Özel güvenlik bölgelerinde,
  • Spor komplekslerinde,
  • Özel arazilerde,
  • Endüstriyel alanlarda,

Düz Hatlı  Jiletli Tel Özellikleri

Keskin bıçakları 0.50 mm  kalınlığında olduğundan maksimum güvenlik sağlanır. Paslanmaya karşı dayanıklıdır. Kurulan bu sistemde istenmeyen zararlı canlıların yaklaşımı güvenlikten geçemez. Düz hatlı jiletli tel görünüş itibariyle ince demir tel üzerindeki jiletli tel ağı gibidir. Son derece estetik bir görüntüsü vardır. Bu açıdan değerlendirildiğinde villa çevreleri için idealdir. Özel mülkler için önceliktir. İstenilen tür ve ölçüde hazırlanabilir.

Tel çit sistemleri olarak sektörde müşteri memnuniyeti kapsamında hareket etmek değişmeyen ilkedir. Yapılan işin ve işçiliğin kalitesi sektörde her zaman bir adım ileri seviye yi görebilmek demektir. Malzemelerimizle, işçiliğimizle, hizmet kalitemizle tercih edilmek farklılığımızdır.

Düz Hatlı  Jiletli Tel Fiyatları

Düz hatlı jiletli tel fiyatları kaplama çeşidine göre ve uygulanacak alana göre değişkenlik gösterir. Detaylı bilgi ve güncel fiyat bilgisi almak için profesyonel uzmanlarımızla irtibat kurabilirsiniz.

Sektörde konusunda uzman olabilmek her zaman aranılan bir özelliktir. Biz bu noktada öncesinde müşterimizi bilgilendirme ardından hizmeti dört dörtlük sunmayı hedefleyen bir ekibiz. Başarımızdaki sır, kullandığımız malzeme, profesyonelliğimiz ve kalitemizdir. Yine sektördeki en küçük gelişmeyi bile yakın takipte olmamızda bizi standartlar üzerinde ilerlememizi sağlar. Çit uygulamalarında montaj dahil hizmetlerimizde tecrübemiz bilinmektedir. Biz demek, bilgi demek, güven demek, kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı demektir. Standartlarımız dahilinde malzemelerimiz kaliteli olup sağlamlıkları test edilmiştir. Tel çit çeşitlerinde işlevsellik yanı sıra estetiklik payı da göz önüne alındığında yaptığımız işin ne kadar ayrıntı içerdiğini göstermekte ; bu işin misyon kısmıdır.