Ürün Detayı

Dekoratif Panel Çit

Ürün Kodu: 0

Dekoratif panel çit sistemleri, tek telli olarak üretilen ve tamamen görsellik üzerine kurulu dekoratif desenli üretimlerdir. Estetik görüntüsü ile birlikte sağlamlık ve dayanıklılık da söz konusudur. Özellikle tasarıma, dekorasyona, estetiğe önem veren kişiler için sıklıkla tercih edilir. Dekoratif panel çit modellerinde renk seçenekleri mevcuttur. Dekoratif panel çit sistemleri  kısa sürede kurulur.

Dekoratif panel çit sistemleri, tüm iklim koşullarına karşı dayanıklıdır. Panel çitlerin az bakımla yüksek bir dayanıklılık payı mevcuttur. Galvanizli çelik metali sayesinde gerek performansı gerekse dayanıklılığı ile sıklıkla tercih edilir.

Dekoratif Panel Çit Kullanım Alanları

  • Parklarda, bahçelerde,
  • Fabrikalarda,
  • Depoların bölme kısımlarında,
  • Otoparklarda,
  • Site çevresinde,
  • Bina çevresinde,
  • Spor sahalarında
  • Limanlarda,

Dekoratif Panel Çit Özellikleri

Dekoratif panel çit özellikleri içerisinde mekana güvenlik sağlanması birinci sıradadır. Bunun yanında estetiklik payı da göz ardı edilemez gerçektir. Dekoratif bir seçim yapılması mekanın o kısmının güzel görünmesinin önemindendir. Dekoratif panel çit 3 boyutlu yada farklı farklı dizaynlarda da tercih edilebilir. Renk opsiyonları da mevcuttur. Yükseklik seçenekleri de 50 cm den 250 cm e kadar imalatı yapılabilmektedir. Genişlik payı standart olarak 250 cm dir. Özel olarak da üretim yapılır. Panel çitin tel kalınlığı 4 ya da 4.5 mm olarak üretilir. Montaj ekiplerimizce kısa sürede ve hızlı bir şekilde hizmet tamamlanır.

Dekoratif panel çit; standart panel çit özelliklerini taşısa da , isteğe bağlı olarak tasarılaştırma özelliğini de barındırır. Ekonomiktir, pratiktir ve kalıcı  bir çözümdür. Çevre koruma sistemlerine göre de uyum sağlar. İhtiyaç duyulan mekana göre hazırlanması birinci amaç olan güvenlik ve ardında da estetikle prestij kazandırır.

Dekoratif Panel Çit Fiyatları

Dekoratif panel çit  fiyatları kullanılacak ürünün özelliklerine, uygulanacak alana ve kullanımının amacına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Panel çit fiyatları için firmamızdan en güncel ve ekonomik kapsamda bilgi alabilirsiniz.

Sektörde yaptığımız panel çit işlerinde müşteri memnuniyeti esastır. Çalışmalarımızda kalite ve profesyonellik anlayışı değişmeyen ilkemizdir. Konusunda uzman olan ekiplerimiz ve ekipmanlarımız ile panel çit işlemleri için bizimle iletişim kurmanız yeterlidir.