Ürün Detayı

Helezonik Jiletli Tel

Ürün Kodu: 0

Günümüz şartlarında konu güvenlik olduğunda talepler de her geçen gün artmaktadır. Bu taleplerin içinde olan helezonik jiletli tel caydırıcı etkiye sahip ve güvenliğin tam anlamı ile sağlandığı sistemlerdir. Beraberinde uygulamadaki kolaylık, görünümünün  konforlu oluşu ve geniş bir kullanım alanı ekstra avantajlarıdır.

Helezonik Jiletli Tel Kullanım Alanları

Helezonik jiletli teller keskin bıçakları sebebiyle maksimum güvenlik demektir.

  • Mevcut çitlerin üzerine
  • Duvar üstüne
  • Parklar, bahçeler
  • Fabrika etrafları
  • Limanlar, demiryolları
  • Şantiye çevreleri
  • Yüksek koruma gerektiren yerler
  • Sınır bölgeleri

Helezon jiletli tel sistemi tercihi ile koruma ;  ekstra güvenlik yaklaşımının seçilmesi halidir. Ekstra güvenlik nedir? Uygulanan jiletli sistemi belirlenen alanı geçmek isteyen  kişilerin yaralanması hatta ölmesi demektir.

Helezonik  Jiletli Tel Özellikleri

Helezonik jiletli tel ; düz bir tele helezonik biçimde sarılması şeklinde üretimi demektir. Bu tellerin ucunda keskin bıçaklar vardır. Bu bıçaklar sayesinde kesinlikle tellere zarar verilemez. Tırmanan herhangi bir canlı büyük zarar görür. Helezonik jiletli tel sistemi tercihi gereken yerler için olmalıdır. Uzunluk ve genişlik olarak özel üretim vardır. Güvenlik önlemlerinin en yüksek seviyede olması talebi sonrasında bu özelliklerde teller üretilmiştir.

Helezonik jiletli tel teknik özellikleri incelendiğinde galvaniz kaplama ile olanlar, paslanmaz çelikle yapılanlar şeklinde bir ayrıştırma yapılabilir. Yükseklikleri 45 cm den 90 cm 'ê kadar sınıflandırılır. Ve yine ihtiyaca göre değişkenlik gösterir.

Helezonik Jiletli Tel Fiyatları

Helezonik jiletli tel fiyatları tercih edilen ürünün özelliğine ve uygulama şekline göre değişkenlik gösterir. Helezonik jiletli teller de belirli bir fiyat aralığı olmaz. Alanın büyüklüğü fiyatlandırmada etkili bir detaydır. Kullanılacak telin boyu da fiyatlandırmada etkilidir. Güncel fiyatlar için uzman ekibimizden bilgi alabilirsiniz.

Firmamız geliştirdiği çit sistemleri ile , bilgi birikimi ile, güven ve kaliteli hizmet ile bir ilişki içerisindedir. Müşteri memnuniyeti esas nokta olup , kendini kanıtlamış bir ürün yelpazesi ile, gelişen teknolojiyi takip eden bir ekibiz. Ekip ve ekipmanları mızla, kaliteli hizmeti başarı hikayeleri ile bütünleştirmeyi misyon edindik. Sektörde öncü olmak hedefimiz olup satış sonrasında da desteğinden bakımına, onarımdan montajına kadar bize 7/24 ulaşabilirsiniz.