Ürün Detayı

Boru Direkli Tel Örgü

Ürün Kodu: 0

Tel bariyer sistemleri arasında yer alan boru direkli tel örgü kullanım alanları çok çeşitlidir. Belli bir alanı dış etkenlerden korumak için kullanılan bu sistem dikenli tel ya da jiletli tel olarak tercih edilebilir. PVC ya da galvaniz kaplama olarak farklı seçenekleri vardır. Beton direklere göre çok daha az maliyetle uygulanabilir. 1-6 milimetre kalınlığında üretilebilen boru direkler zemine hafif ve ekonomiktir. Baklava dilimi şeklinde örüldüğünde fens tel örgü olarak adlandırılır. Sıcak salımlı modeller dış etkenlere karşı en dayanıklı olan modellerdir. Paslanmaya karşı yüksek dayanıklılık gösterir. Fiyatları tel kalınlığı, kaplandığı madde, tel aralığı galvaniz kalınlığı gibi faktörler etkiler.

Boru Direkli Tel Örgü Özellikleri

Boru direkler istenilen ölçülerde kesilebilir. Direklerin kavis özelliği vardır. Kalınlıkları 1,5 ile 3,00 milimetre arasında değişebilir. 30×30, 42×42, 45×45, 48×48, 60×60 ve 76×76 çap ölçüleri tercih edilebilir. Her türlü mevsim koşuluna karşı dayanıklı malzemeden üretilir. Firmamız sistemin tüm bileşenlerini kendi fabrikalarında üretmektedir. Boru direkli tel örgü sistemlerini kendi imalatımız olarak sunuyoruz. Bu tel örgü sistemleri uzun ömürlü sistemlerdir. Kullanıldıkları alanda birçok farklı etkene karşı koruma sağlar. Hayvanlardan, hırsızlardan alanının korunması sağlanırken sınırlar da belli edilmiş olur. Direk sayısını alanın uzunluğu belirler. Tırmanmaya karşı koruma sağlayan bu örgü sistemlerinin aşılması mümkün değildir.

Boru Direkli Tel Örgü Nasıl Uygulanır?

Zemine  30x30x50 ebatlarda 3 metre aralıklarla çukurlar kazılır. Bu çukurlara boru direkler yerleştirilir ve taşla sıkıştırılır. Beton döküldükten sonra her 15 direkte bir payanda direklerle desteklenir. 3 sıra gergi teli çekildikten sonra istenilen kalınlıkta örgü teli çekilir. Örgü teli göz aralıklarına göre çekilmektedir. Ne kadar sık olacağına karar verilebilir. Kalınlık ve göz aralığı galvaniz ve PVC tel örgülerde farklı olmaktadır. Boru direkli tel örgü imalatı yapan firmamız montaj işlemlerini de gerçekleştirmektedir. Bu sistem diğer sistemlere göre çok daha kolay şekilde uygulanabilmektedir. Hem az maliyetli hem de uygulaması kolay olduğundan oldukça yaygın bir tel örgü sistemi olarak yaşam alanlarında sıklıkla karşımıza çıkar.